Vera Rahbek

Healing: Healing kan være stille healing, lydhealing eller reconnective healing.

Stemmeterapi - Syng dig hel At lade stemmen give lyd til det som er, er en effektiv og enkel metode. Stemmen ar på sjælen ud. Det gamle stof bliver som båret på vinger. Enkelt, men en god ting at en hjælper til.

Familieopstilling: Det er næstsen uundgåeligt at gå gennem barndommen og livet i det hele taget uden at opleve traumer, som sætter sig. Det er muligt at tage fat på dette med stedfortrædere for de agerende i de situationer, hvor traumet blev skabt og satte sig fast. Måske slægtled tilbage og båret videre gennem generationer.

Guided indre rejse eller hypnose: At blive guided på en indre rejse tilbage til knudepunkter i dette eller tidligere liv kan i sig selv være befriende. Der kan under en sådan rejse også modtages gode råd til dit liv i det hele taget.

Livsvejledening: Ved hver af ovenstående terapier er der en samtale, som ofte er en livsvejledning. Men du har måske først og fremmest brug for en sådan vejledende samtale, så er det også muligt at vælge det.

 

Kontaktoplysninger:
Vera Rahbek
tlf. 56 50 25 55 & 60 95 35 88

Mail:
Web: sacredcircle.dk


Gå til oversigten over behandlere.

Vera Rahbek
Vera Rahbek

© copyright 2014 | Stevns Behandlernet | Kontakt os

Behandlere: Hanne Annemone Damgård, Karen Nørby, Henrik Østergaard, Kirsten Larsen, Karina Odefey, Mehar Kempel, Uffe Jonas,
Vera Rahbek, Lotte Nørskov, Lotte Trinhammer

Tilbyder Søgemaskineoptimering, SEO og Webdesign